Followers

Totalul afișărilor de pagină

BITTER SUEDEZ

sâmbătă, 23 iulie 2011

BITTER SUEDEZ :

10 grame ALOE, 5 grame SMIRNA, 0,2 grame SOFRAN, 10 grame SENA sau SIMINICHIE, 10 grame CAMFOR (doar natural!), 10 grame de radacina de REVENT sau RUBARBA, 10 grame de radacina de CURCUMA (SOFRAN DE INDIA), 10 grame de MANA, 10 grame de THERIAK VENETIAN, 5 grame de radacina de LEMNUL DOMNULUI, 10 grame de radacina de ANGHELICA. In loc de ALOE se pot folosi si : RADACINA DE GENTIANA sau PRAF DE PELIN.

Ierburile se pun la MACERAT impreuna cu un litru si jumatate de ALCOOL NATURAL DE SECARA SAU DE FRUCTE intr-o STICLA de 2 litri a carei gura se acopera cu un dop de pluta, si se lasa sa stea 14 zile la soare, sau langa aragaz. SE AGITA ZILNIC continutul. Dupa cele 14 zile, se agita bine, se filtreaza, de preferat printr-o panza de tifon, se toarna in sticlute mici, inchise la culoare si se pastreaza la rece. Plantele pot ramane in sticla acoperite cu alcool pe timp nelimitat. Cu cat stau mai mult, cu atat sunt mai eficace!

Sa enumeram doar cateva foloase, caci BITTER-ul comportandu-se ca un panaceu, nu face exceptii in actiunea sa, in primul rand asupra SANGELUI, si precum stim ca ” SANGELE ESTE VIATA”, rezultatele va vor uimi doar daca CREDETI! Vom incepe cu:

dureri de dinti- o lingura cu picaturi se dilueaza in putina apa si se tine amestecul in gura, sau doar se umezeste dintele cu pricina.

colici , crampe, gaze – 3 linguri una dupa alta, inghitind picatura cu picatura.

hemoroizi – umeziti la inceput mai des, acestia vor fi “imblanziti” prin administrarea interna a picaturilor.

ranile de orice fel sunt vindecate de picaturi daca sunt umezite mai des.

durerile reumatice sunt indepartate, daca se iau picaturi dimineata si seara, umezindu-se totodata incheieturile dureroase.

bataturi – umeziti- le fara mila…

Apoi, in toate formele de cancer are rezultate deoarece actioneaza direct asupra SANGELUI.

Intrucat aceste picaturi vindeca pancreasul, sunt recomandate diabeticilor!

Acest preparat nu are contraindicatii, prin urmare este de preferat sa-l folosim profilactic, pentru a nu ajunge in situatii grave…

MODURI DE FOLOSIRE:

INTERN: Profilactic, dimineata si seara, cate o lingura diluata in ceai sau apa. In bolile maligne se iau 2-3 linguri pe zi, dupa cum urmeaza: o lingura diluata cu o optime de litru de ceai, in special de galbenele sau de urzica, se bea cu incetul cu o jumatate de ora inainte de mesele principale, si cu o jumatate de ora dupa acestea.

EXTERN: In functie de marimea locului care trebuie tratat, se ia o bucata mai mica sau mai mare de vata sau tifon, se umezeste cu bitter suedez, si se aplica pe zona bolnava, care in prealabil a fost unsa cu alifie de galbenele. Se acopera tamponul cu o bucata de plastic, iar peste aceasta, fie se pune un plasture, fie se leaga locul cu o esarfa. Compresa se lasa, in functie de gravitatea bolii, sa actioneze 2-4 ore. Persoanele alergice trebui sa renunte la bucata de plastic, inlocuind-o cu o carpa. Daca se ivesc iritatii la persoanele sensibile, scurtati perioada si ungeti locul cu alifie de galbenele. De-aici inainte, sa va fie de folos!

Reteta acestui preparat inegalabil prin actiunea sa fulminanta in special in maladii grave, a fost gasita dupa moartea renumitului medic suedez, rectorul Facultatii de medicina, doctor SAMST. Sa incepem, dar cu reteta, dupa care vom enumera o multime din foloasele acestui preparat, incheind cu moduri de intrebuintare, atat pe cale interna, cat si externa.

1 Responses to BITTER SUEDEZ

  1. e Says:
  2. Bitter suedez, in diverse cantitati, la un pret corect gasiti pe www.ameplant.ro

     

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Labels

Blog Archive