Followers

Totalul afișărilor de pagină

Ai manca asa CEVA?

duminică, 24 iulie 2011

Ingredientele principale ale bucătăriei japoneze tradiţionale sunt: peştele şi alte produse marine, zarzavaturile şi orezul. Peştele este deseori servit crud, ceea ce necesită ca el să fie foarte proaspăt şi să fie tăiat cu un cuţit bine ascuţit.


Abundenţa produselor marine în apele care înconjoară Japonia şi religia budistă (care este împotriva uciderii animalelor) au făcut ca japonezii să folosească carne, produse lactate, grăsimi animale etc. în mod mai redus.

Cu toate acestea, japonezii au devenit renumiţi la nivel mondial şi pentru mâncărurile la care se folosesc ingrediente...vii. Dintre acestea menţionăm peştele fiert al cărui cap încă mişcă sau caracatiţa cu sos prezentată în imaginile de mai jos. Guspul specific este dat de condimentele foarte puternice spceifice şi ele pentru bucătăria japoneză.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Labels

Blog Archive